Cautare

839 de rezultate pentru "raiffeisen bank" (2.63 secunde)
Erste Bank (Austria) si Millennium Banco Comercial Portugues au fost selectate pentru ultima etapa a procesului de privatizare a Bancii Comerciale Romane (BCR).
Analistii Saxo Bank sunt de parere ca Romania va iesi din recesiune cu o intarziere de doua sau trei trimestre fata de zona euro, se arata intr-un raport al institutiei specializata in tranzactionari si investitii.
In primul semestru al acestui an, cea mai mare infuzie de capital a fost primita de Ge Garanti Bank - 137,66 milioane de euro, in mai, fiind urmata de Alpha Bank Romania, cu un aport de capital de 71,75 milioane de euro, in februarie.
La cateva agentii ale CEC Bank, oamenii au stat ieri la cozi ore in sir, fie pentru ca s-au terminat banii din bancomate, fie din cauza aglomeratiei produse Multi pensionari care au vrut, ieri-dimineata, sa isi ridice pensiile de la bancomatele CEC Bank din Craiova au avut surpriza sa le gaseasca fara bani.
Patru membri ai grupului care a obtinut in 2005 credite de la ING Bank cu acte false in valoare de aproximativ 550.000 de lei, printre care Daniela Ilie, fost consilier financiar al ING Bank, si Silviu Mastalier, fost agent de asigurari la SC Generali Asigurari SA, au fost incarcerati dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a condamnat definitiv Daniel Schiopirlan, de 40 de ani, Daniela Ilie, de 53 de ani, Victor Mastalier, de 31 de ani, si Victor Manescu, de 63 de ani, au fost ridicati ieri de politistii Serviciului de Investigatii Criminale si dusi in arestul IPJ Dolj, in baza unor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea.
National Bank of Greece; OTP Bank, Raiffeisen Zentralbank Oesterreich Aktiengesellschaft in consortiu cu Raiffeisen International Bank a€“ Holding A.G.; Dexia si Erste Bank.
Acestea au aparut ca urmare a nevoii de adaptare a produselor bancare la nevoile clientilor, iar reprezentantii bancilor comerciale din Craiova (BRD, Credit Europe Bank, Raiffeisen) spun ca numarul cardurilor de tip Gold emise este de ordinul zecilor.
Printre acestea, unele opereaza direct sau indirect în România - Raiffeisen, Erste Bank, Bank of Cyprus si Unicredit. ... Raiffeisen Intl. (-19,6%), Bank of Cyprus (-15,41%), Erste Bank (-11,05%) si Unicredit (-10,30%).
Printre acestea, unele opereaza direct sau indirect în România - Raiffeisen, Erste Bank, Bank of Cyprus si Unicredit. ... Raiffeisen Intl. (-19,6%), Bank of Cyprus (-15,41%), Erste Bank (-11,05%) si Unicredit (-10,30%).
Bancile care au propus oferte cu cele mai scazute costuri in euro au fost BRD si Alpha Bank, iar pentru lei, cea mai buna oferta indicativa a fost propusa de CEC Bank.
Piraeus Bank. ... La UniCredit Tiriac Bank, tinerii sunt informati ca nu se stie nimic despre "Prima casa".
Si unitatile Raiffeisen Bank vor fi inchise in zilele de 25 si 26 decembrie 2010 si in primele doua zile din 2011, iar in zilele de 24 si 31 decembrie vor functiona intre orele 09.00 si 14.00.
In cursul zilei de ieri Raiffeisen Bank a organizat la Constanta a doua conferinta "Raiffeisen CerealExpert - Prima optiune in finantarea afacerilor cu cereale".
Cei care-si pierd locul de munca si ramân fara nici o sursa de venit sau cei ale caror venituri se diminueaza trebuie sa anunte banca cu privire la acest lucru“, au declarat surse oficiale din Raiffeisen Bank Craiova, care au explicat ca aceasta este si o obligatie contractuala.
La Raiffeisen Bank, cu un venit net de 500 de lei poti lua un credit de 1.650 de euro pe o perioada de patru ani, echivalentul a 56 de milioane de lei vechi.
Pioneri in implementarea acestei variante au fost HVB Bank si ¥iriac care, inainte de fuziune, au majorat cu cinci ani perioada maxima de rambursare a creditelor imobiliare, respectiv ipotecare, pana la 25 de ani.
Asta pentru ca suma de 3,75 miliarde de euro, care urmeaza sa fie platita de Erste Bank pentru 61,88% din actiunile bancii romanesti, nu va fi prea curand egalata de nici o alta privatizare pe care intentioneaza sa o faca statul roman.
La Banc Post este echivalentul, in lei, a 25.000 USD, la HVB ceva mai mult, adica echivalentul in lei a 45.000 USD (cu 5.000 mai mult decat la majoritatea bancilor), in timp ce Raiffeisen este cea mai generoasa, putand oferi un credit auto ce ajunge pana la echivalentul a 75.000 de euro.
Cele doua au reusit sa pacaleasca Raiffeisen Bank si BRD, falsificand un contract de munca pe numele unei prietene, care a reusit sa ia astfel un credit destul de substantial de la cele doua banci.
Initial, Raiffeisen nu a agreat trecerea pe moneda noua, deoarece exista riscul ca la momentul trecerii sa nu avem bani suficienti pentru a alimenta toate bancomatele", au afirmat surse autorizate din Raiffeisen Bank.
google-analytics.com